Recensies en uitspraken

"Het is ongelooflijk. Ik heb deze week zóveel geluksmomenten gehad."

"Wanneer je nooit stilstaat, kun je dan weten hoe het met je gaat?
Zoals veel mensen heb ik de neiging om het leven in hoog tempo te leven, maar begin dit jaar kreeg ik behoefte aan stilstand. Ik wilde de peilstok in mijn leven steken en de balans opmaken. Daarom meldde ik me aan voor een retraite op Pouchou. Al na één dag in de prachtige omgeving van de Dordogne, wist ik dat ik een goede keuze had gemaakt.Ik heb genoten van de professionele yogalessen, de waardevolle meditaties, de down-to-earth mentaliteit, de ongedwongen sfeer, de verrukkelijke maaltijden, de heerlijke massages, de mooie stiltewandelingen en het inspirerende gezelschap. Voor iedereen die zichzelf een waardevol cadeau wil geven, raad ik een retraite op Pouchou aan. Doen!"

"Het is nu drie weken geleden dat ik deelnam. Op mijn werk is het topdrukte, zoals altijd rond deze tijd van het jaar. En het is ongekend, zo rustig als ik me nu voel."

"Met een warm gevoel denk ik terug aan de retraite-week bij Harriet en Gerry. Samen met 4 andere deelnemers ben ik ondergedompeld in een zintuigen-ontdekkingstocht. De aangeboden activiteiten (yoga, meditatie, stiltewandelingen, reiki, shiatsu) waren passend en uitnodigend. De begeleiding was kundig en er was voldoende ruimte voor humor en ontspanning. Door de aanmoediging om mijn zintuigen zoveel mogelijk in te zetten, lukte het me om uit mijn hoofd te komen en heb ik inzichten gekregen om meer te vertrouwen op mijn gevoel. De kunst is om dit nu vast te houden. Ik pas hiervoor technieken toe die ik heb geleerd tijdens de meditatiesessies. Het was een bijzonder fijne week, met fijne deelnemers, in een prachtige omgeving en met een relaxte sfeer. En niet te vergeten: met heerlijke vegetarische maaltijden. Kortom: voor herhaling vatbaar!!"

"Ik geniet zelfs weer van mijn werk. Mijn man zegt dat ik me voor volgend jaar maar alvast weer moet inschrijven ;-)"

"Magische locatie! 
De stilte, waardoor je de geluiden van de natuur (bijen, krekels, vogels, kippen, hanen, blaffende honden, herten, mauwende buizerds, kikkers, uilen in de nacht) als balsem binnen kunt laten komen, is echt uniek! De plek zelf heeft vind ik een bijzondere energie waardoor ik makkelijk tot rust en ontspanning kom."

"Afwisselend programma, magische omgeving, twee verschillende docenten / begeleiders die elkaar heel mooi aanvullen qua inhoud en energie. Reiki en shiatsu ter afwisseling en aanvulling. En last bus not least: (h)eerlijk vegetarisch eten gemaakt door Gerry."